Wie zijn wij? FISHTRIPPERS 2020


Wij zijn Lourens Boomsma & Evert Kok. wij kennen elkaar nu langer dan 5 jaar en zijn goede vrienden. tijdens het vissen langs de waterkant kregen wij een idee. aangezien het roofvisseizoen snel zou gaan sluiten moesten wij iets vinden om ons deze periode te vermaken. hier kwamen wij op het idee om polyester boten te gaan kopen, opknappen, renoveren en weer als nieuw tegen een goedkopere prijs te verkopen. dit zodat het voor iedereen deze zomer toegankelijk is lekker het water op te gaan en te genieten van de practige natuur.

Evert studeert momenteel Marketing en Communicatie op het Friesland College. Dit doet hij op opleidingsniveau 4. Naast werken bevindt hij zich vaak langs de waterkant om er een mooi snoekje of snoekbaarsje uit te slaan. Lourens werkt momenteel bij de kippenslachterij en doet dit gemiddeld 40 uren in de week. Ook hij staat graag langs de waterkant en omgeeft zich graag met de natuur.

Zoals jullie weten zijn Lourens en ik (Evert) een Instagram pagina begonnen. Hierop kunnen jullie foto's vinden van verschillende visvangsten en avonturen. 

 

Zo zijn wij met de start van het roofvisseizoen van 2020 een weekend vertrokken richting de Terkapelster poelen. Hier hebben wij een eiland uitgezocht waar een kruiser niet aan zou kunnen meren zodat we toch een beetje privacy hadden. Elke keer als we terug kwamen bij het kamp moest er 1 iemand het water in om de boot aan te meren. 

We hadden de tenten mee en moesten zwaar beladen met grote tassen het Snekermeer over. Dit is ons gelukkig allemaal voorspoedig afgegaan en hieronder volgen een aantal foto's van de vistrip en nog vele andere vistrips.

Heeft u een idee voor ons? of wilt u wat vragen, dat kan altijd! als u hieronder het formulier invult hopen wij u zo spoedig mogelijk te beantwoordden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.